Home

SSL certificaten

SSL certificaten: veiligheid boven alles
Dagelijks wordt er een aanzienlijke dosis aan gegevens verstuurd via het internet. Indien het hierbij gaat om gevoelige en vertrouwelijke gegevens, dan wilt u dat deze data goed beveiligd is. HostRack is hierin een betrouwbare partner voor u en levert u de benodigde SSL-certificaten voor de ultieme beveiliging van de verbinding tussen de gebruiker (u of uw klanten) en de server van toepassing. Al het verkeer van en naar uw web-, ftp- of mailserver is hierdoor optimaal beveiligd tegen inzage en misbruik van deze data door derden. Een veilig en vertrouwd idee.

Wat houdt een SSL-certificaat precies in?
SSL, voluit Secure Sockets Layer, zorgt voor de beveiliging van zaken zoals creditcard- of bankgegevens en persoonlijke informatie. Door encryptie van deze gevoelige gegevens zorgt het SSL-certificaat ervoor dat de informatie niet gestolen kan worden. SSL is dus een veiligheidsprotocol dat de informatie die van en naar een bepaalde server gestuurd wordt, veilig versleuteld. Als u uw bezoekers een optimale veiligheid wilt bieden bij de communicatie tussen hun computer en uw website, dan is een SSL-certificaat een minimale vereiste.

Hoe herkent u of uw bezoekers de aanwezigheid van een SSL-certificaat?
Als er sprake is van een SSL-certificaat dan begint het adres van een website met 'https'. Tevens zal dan een gesloten hangslotje zichtbaar zijn in de browser. Herkenbaar voor u en zeker ook herkenbaar voor uw klanten.

Installatie SSL-certificaat
Het Engelse spreekwoord ‘Better safe than Sorry’ zegt het al. Een goede beveiliging zorgt voor de besparing van een hoop narigheden voor u en uw bezoekers. HostRack kan u deze veiligheid bieden.

Aanvullende informatie