Home

Dedicated server

Dedicated hosting: huur zelf uw fysieke server
Bij de vormen van hosting die vermeld staan op onze website gaat het in de meeste gevallen om het afhuren van serverruimte. U krijgt dus toegang tot een gedeelte van een server, maar huurt dan niet de gehele server zelf af. Het kan echter zijn dat uw eisen en wensen zo specifiek zijn, dat u wel de beschikking wilt hebben over een eigen server. Dit heet ook wel dedicated hosting.

Het betreft dan een hele grote computer (de server) die in zijn geheel wordt afgestemd op de wensen van u of uw bedrijf. De schijfruimte en het dataverkeer op de server hoeven niet met anderen gedeeld te worden, waardoor u altijd de directe beschikking heeft over een grote capaciteit. U heeft dan volledige mate van zeggenschap over uw server en in onderling overleg met HostRack kunt u uw wensen met betrekking tot bepaalde hardware en software aangeven.

Met de dedicated hosting van HostRack bent u in goede handen. Wij zorgen voor een optimaal bereik van uw server en bij calamiteiten zorgen wij dat er direct een oplossing volgt. Mocht bijvoorbeeld de stroomtoevoer naar uw server onderbroken worden, dan wordt er meteen overgeschakeld naar een noodvoorziening.

Dedicated hosting is, net zoals iedere andere hosting, gebonden aan bepaalde limieten en voorzieningen. Uitbreiding is te allen tijde mogelijk.

Aanvullende informatie