Home

Speciaal Zoekbedrijven.be

Zoekbedrijven.be en vindbedrijven.be zijn een concept van BIZDATA, een internationaal actief bedrijf en vooruitstrever op het gebied van local search & advertising. 

Bizdata werkt in Belgie onder de succesvolle combinatie zoek&vind, deze duostrategie is voortgekomen uit diepgaand marktonderzoek en doelgroepmarketing waarin de wensen van de adverteerder en consument centraal staan. 

Deze visie gecombineerd met innovatieve ontwikkelde zoekmachines zorgen voor een groot dagelijks terugkerende particulieren en b2b-publiek en vormen een ideale markt voor de bedrijven en hun adverteeractiviteiten.Bizdata profileert zich als een betrouwbare businesspartner voor alle bedrijven en reikt verschillende tools aan om doelgerichte ondernemingsinformatie te verstrekken & online-marketingactiviteiten te promoten. 

Graag zijn wij een verlengstuk en uithangbord voor zowel éénmanszaken, mkb's, multinationals waarbij wij ''als objectieve partner'' geen onderscheid maken in bedrijven. 

Onze bedrijfsfilosofie zorgt ervoor dat alle bedrijven kunnen adverteren op onze ''zoek en vind'' webmachines tegen de goedkoopste concurrentiële tarieven. 

''Functionele zoekmogelijkheden aangevuld met innovatieve webtechnieken maken van Bizdata uw voorkeurspartner voor local search en advertising''

Aanvullende informatie

Gerelateerde artikelen (op tag)